Pehelykönnyű újdonság: a VarioProFil 16×2 plus+ cső

VarioProFil 16×2 plus+ cső

A pehelykönnyű, könnyen hajlítható, alaktartó és gyors fektethetőséget nyújtó alumíniumbetétes, többrétegű kompozit cső.

A korábbi VarioProFil 16×2 Laser cső korábban is ismert volt számos kiváló tulajdonságáról. Az utód, a VarioProFil 16×2 plus+ cső, a meglévő minőségi jellemzőkhöz még több pluszt, számos további előnyt ad!

Mindemellett a pehelykönnyű VarioProFil cső az egyetlen a piacon, amely profilozott – megnövelt – hőátadó felülettel rendelkezik: a 15 %-kal nagyobb felület optimális hőátadást biztosít.

Újdonságok

VarioProFil-16x2-plus-pehely-konnyu-cso

A belső alumíniumréteget tartalmazó magot továbbfejlesztettük. A külső burkolóréteg műanyag granulátumának receptúráját továbbfejlesztettük. A szokásos, már ismert hajlítási sugarak most még kényelmesebben és rugalmasabban készíthetők, megkönnyítve és felgyorsítva a csőfektetést. Természetesen a cső ugyanolyan alaktartó és profilozott, mint eddig.

Plusz – Önnek

Könnyen hajlítható

A korábbi változathoz képest 30%-kal kevesebb hajlítási erőigény. A javított hajlíthatóságnak köszönhetően a munkavégzés kevesebb energiát igényel.

Gyorsabban szerelhető

20 %-kal hamarabb készül el a csőfektetés. A tény, hogy a csövek most gyorsabban hajlíthatók, a munkaidő és ezáltal szerelésiköltség-megtakarításában is jól tetten érhető.

Kisebb súly – pehelykönnyű

13 %-kal könnyebb, mint korábban (-3 kg 300 méteren). A súly nagy szerepet játszik az építkezés helyszínére történő szállítás során. Ilyenkor minden kiló számít. A valamivel könnyebb csőszerkezet hosszú távon CO2- és izomerő-megtakarítást eredményez.

Az új VarioProFil cső rendszereink részét képezi. További információkért keressen bennünket a lap alján található elérhetőségeinken.